BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP!

Inser att mina tankar så gott som bara handlar om vårt bröllop just nu så därför kan jag underrätta er kära läsare att framöver, närmare bestämt fram till typ slutet juni, kommer denna blogg handla mycket om en mammas liv mot giftermål! Fasen vad spännande tycker jag! Fixa med allt – tusen grejer ju – klänning (viktigast känns det nästan som!), fest, kyrka, gästlista, tårta, inbjudningskort, klänning till Alsira, honey-moon, ringar, my god! Så spännande!!!

Ikväll kör vi middag bara jag och Simme, jag var och köpte rosor till honom förut och nu gör jag hemmagjorda laxfärsbiffar, och sen bröllopsplanerar vi! Simon googlar i detta nu exotiska resmål! Maldiverna… Aaaah, japp, tror jag kan tänka mig det!

 

laxbiffar recept

Hemmagjord, och självklart egenpåhittad laxfärs!

laxfärsbiffar

Biffar i pannan!

simme da man

Simme googlar!

rosor

ROSOR!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

2 reaktioner till “BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP!”

  1. Fy fabian vad mysigt, blir nästan avis fast jag redan har gjort samma resa TVÅ gånger. 😉 Dock var resa nr 2 (och sista) bäst…men jag var gravid med Millie och vår plan är att gifta om oss igen…fast i Karibien…denna gång UTAN gravid mage och på stranden. Ett jättestort GRATTIS till dig och din Simme, ser fram emot att följa er resa fram till altaret…och självklart efter också.

    Över till någonting helt annat…du som är inne i träningssvängen…du har inte lust att haka på Sveriges just nu hetaste nätverk för oss träningstjejer OCH mammor, B.A.B.Y?? Pressrelease i slutet av november och mingel på kvällen, 650 medlemmar just nu och ökar hela tiden…har fått med mig Deer. 😉 Massor av härliga erbjudanden och rabatter kommer att komma!

    Kraaam

    Gilla

  2. Maldiverna kan jag mer än rekommendera! Kan ta med mig en bok som vi gjorde med våra bilder ifrån Maldiverna. Det är paradiset på jorden kan jag säga! Vi bodde på irufuschi Hilton maldives tror jag det heter sjukt najs ställe. Hade en waterbungalo längst ute i vattnet och hade ett blått vatten utanför sängen varje morgon!! Åk dit ni kommer inte ångra er jag lovar!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: