Urinvägsinfektion?

Alsira har blivit sämre och nu är jag rädd för att det kan vara urinvägsinfektion. Nån som vet om det i värsta fall är ”farligt” gå med det typ 4 dagar utan antibiotika?

Ska avvakta och se hur hon mår imorgon bitti, men annars får vi kanske leta upp mån doktor. Hon har 38.8 i feber nu och jag tycker det verkar som hon säger till när hon kissar på ett sätt hon inte brukar, det är det som gör mig lite orolig.

Värsta läskigt inte vara frisk så långt hemifrån.

20121029-190831.jpg
Feberflickan och buspojken under lunchen

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

4 reaktioner till “Urinvägsinfektion?”

  1. Hej! Fy så tråkigt för henne och er, klart man blir orolig. Har själv haft urinvägsinfektion många gånger och om man i samband med det även får feber ska man väl uppsöka läkare då det kan ha gått upp i njurarna! Så om det skulle vara det så tycker jag att ni ska ta det säkra före det osäkra. Vill inte göra er mer oroliga, ni som föräldrar känner säkert själva hur allvarligt läget är! Hoppas verkligen att det bara är nåt annat som försvinner omgående!

    Gilla

  2. Ni kan ju ringa sjukvårdsupplysningen och rådfråga hur ni ska göra, läkare eller inte. De har nåt annat nummer man ska ringa om man är utomlands! Barn kanske lättare får feber vid urinvägsinfektion trots att den inte gått upp i njurarna. Oj nu kanske det blev lite rörigt, sorry! Men sjukvårdsupplysningen som sagt kan ju vara bra att kontakta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: