Hörde ni har snö?

Sitter inne i lobbyn med Silas, så sjukt varmt idag så vill gå in med honom nån gång i timmen så han inte får värmeslag. Just nu sover han den lille, myggbiten och svettig! Stackars lille pys, hi hi.

Direkt efter frukost idag gick vi ner på stranden men bestämde oss för poolen efter någon timma där. Lite för stora vågor för Alsira, och eftersom hon vill bada exakt hela tiden blir det bara dumt då vi måste superpassa henne hela tiden. Så får bli poolen som är betydligt mer barnvänlig!

Blir garanterat fortsatt häng här på hotellområdet idag, känns underbart att bara slappa dagarna i enda och för en gång skull inte vara i nån spännande storstad där man ”måste” se och uppleva massa dagarna i ända.

Fast det gör vi ju i och för sig här med, men på ett annat vis, i ett annat tempo. Verkligen välbehövt! Sovit middag har jag gjort varje dag också till och med, något som absolut inte tillhör vanligheterna för min del. Välbehövt det med!

20121026-164429.jpg
Sånt här nyttigt får barnen här! En del av frukostbuffén, herre gud säger anti-sockermamman och skakar på huvudet!

20121026-164555.jpg
Just nu sover han den lille!

20121026-164621.jpg
Hörde ni har snö där hemma btw?!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: