BESÖKARNAS FOVVO: BULGLASS

I veckan som var hölls den årliga  fackmässan BARNochBABY i Kista, varje år röstas där Besökarnas Favorit fram. I år vann produkten Bulglass från företaget Tröstisar. Trots att jag missade den mässan så var det kul att höra att just den produkten vann, det var nämligen en av de nya grejer jag stötte på på UnderBARA BARN som jag faktiskt lade märke till.

Det är små gosiga prylar man kan öppna, liksom dra av överdraget och däri finna en liten behållare.Den kan man sedan fylla med smoothie, mosad frukt eller annat nyttigt. Stoppar sedan in den i frysen och när olyckan är framme är man snabb, tar fram lilla Bulglassen som den heter, och håller mot det onda. När bulan lagt sig och det känns bättre kan man öppna lilla filuren och ut ta fram den lille ”glassen”. Sött och smart.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: