MÖRKRET HÄR FÖR ATT STANNA

Nu börjar verkligen den mörka årstiden! Lite mysigt ändå med att tända ljus hemma och allt det där, får passa på att njuta nu i början. Om några månader när det fortfarande är mörkt längtar man ju inte efter annat än ljuset. Men en sak är säker, aldrig kommer jag föredra mörkret om morgonen. Nä, det avskyr jag, gå upp när det är kolsvart. Betydligt mycket jobbigare än att gå upp när det är ljust.

Fast klagar just nu gör inte jag, för om en vecka är jag på A R U B A ! ! ! L Y X

 

20121017-193331.jpg

20121017-193352.jpg

20121017-193409.jpg

Hög mysfaktor här hemma!

Nu ska vi käka tacos framför tv:n, inne i en riktig tacosperiod. Sen blir det nog en glasspinne eller två. Igår när jag hade mys med mig själv – Simme kollade Zlatan i Berlin – åt jag fyra! Hi hi.. Köpte en storpack från Glassbilen för ett par veckor sedan, och sedan vuxenglassarna – Lakritspuckarna – tagit slut, har jag nu gått in på de mindre. Köpte dem från början till Alsira, när hon hade feber, för att få i henne lite socker och nån form av näring (hon vägrade btw).

Sen skulle hon smaka en annan gång men hon avskyr dem, hon gillar inte choklad. Praktiskt taget inget sött faktiskt. Men nu skulle jag inte skriv om det, bara skriva att idag får det max bli två stycken. Inte för att de egentligen är särskilt goda, näe, mest bara för att. 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

2 reaktioner till “MÖRKRET HÄR FÖR ATT STANNA”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: