FÄRDIGMÄSSAT!

En förmiddag på UnderBARA BARNmässan i sällskap av Silas, Juno och Alexandra är nu avverkad! En himla tur vi var där i tid för frammot lunch var det barnvagnsköer, stillastående såna, ö v e r a l l t ! Dessutom blir ju alltid folk som hyenor så fort det nalkas gratisprover. Såg mammor stoppa ner x antal fler av samma gratissak både en och två gånger. Minns när jag stod på Hudvårdsmässor när jag var yngre, fy vad vi både avskydde och samtidigt älskade att titta på alla de där ”hyenatyperna”, de tror att de inte syns, men faktum är att man ser på lång väg vilka de är och hör med en gång när de vill prata, om det är för att de vill ha prover eller för att de faktiskt är intresserade.

Men hur som haver, kul och bra var det! Lite gratisgrejer kom jag allt också hem med, så ska kanske vara tyst nu. Massa fint blev det till och med, Loppi.se:s pimpade påse bjöd på massa fint, Jollyroom.se bjöd på fin ”figurkudde”, NUK (mitt favvo!) på ett ”beach-set” (perfekt till Aruba!), Nestlé på barnmat, och lite annat smått o gott!

20121012-141931.jpg

20121012-141943.jpg

Tack NUK

20121012-141951.jpg

Morsan själv

20121012-142003.jpg

Silas tyckte det var party i Liberos ”skötbords hang-out”!

20121012-142015.jpg

Alexandra mitt i kaffesnacket!

20121012-143058.jpg

20121012-143109.jpg

Lite gott och blandat vad jag fick med mig hem!

20121012-143119.jpg

Tack till bland andra Loppi.se, Jollyroom.se, Nestlé, Libero & NUK!

PS. Bloggläsare, vad glad jag blir när ni kommer
fram och säger ”hej”!

Puss på er!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “FÄRDIGMÄSSAT!”

 1. Ååå hade velat vara där och armbåga ig fram till gratisgrejerna!!!! Skämt åsido… Nej, jag hoppas att bebisen stannar i magen tills den 20 nov, för då kommer pappan hem från Indonesien.

  Snygga pjucks förresten, önskar att jag knde få i mina ballongfötter i några såna där. Trevlig helg!

  Gilla

 2. Åh vad roligt att besöka mässan! Hade gärna också gjort det. Kanske få spara peningar så jag kan åka upp nästa år….fast jag vill ju även spara pengar så jag kan åka på molo salgen hmmm svåra val;)

  Och människa vad du ser pigg och fräsh ut! Hur gör du?? dela med dig?? vill också se så pigg ut! 🙂

  Gilla

 3. Men taaaack Pilla! Fasen vad gullig du är!!!! ❤ Mina skönhetsknep är konstant lite kräk i håret och sov aldrig en natt i sträck! He he 😉

  Nästa år tycker jag du ska komma så vi kan ses över en kaffe! 🙂

  KRAAAM!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: