EN PÅSE ÖVER

Simon gjorde ett spontanköp, lite sådär halvonödigt egentligen, men ingen blev gladare än jag som aldrig kan få nog av nya grejer till barnen, och köpte en ny åkpåse till Silas från Italienska Canadiens, ett av de märken han har på agenturen – där både Simon, Alsira och jag har våra vinterjackor ifrån förresten. Sååå vrålfin och helt urmysig!

Detta leder vidare till att jag nu har en sprillans ny fin åkpåse över, Silas fina blå från Brio! Slänger därför ut den på Blocket för en 5-hunka, om någon av mina läsare vill ha den får ni den för 400, så pass på om ni inte hunnit köpa!

Använd ca 1 månad!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: