FULLT ÖS DYGNET RUNT

Silas har hållit mig mer eller mindre vaken sedan klockan 4. Tuffa tider. Klockan 6 har jag satt som magiskt gräns för mat, vilket med andra ord betyder att han inte får mat tidigare än så (förutsatt att han ätit ordentligt vid läggdags då såklart). Vid 6 gick jag därför upp och fixade honom mat som han snällt fick äta själv i sin säng. En timmas bök och stök senare sover han nu igen, som en stock. Så klart, för nu kan ju inte jag sova mer!

My lord, my eyes are bleeding! Inte undra på att jag aldrig får bukt med min ögontorrhet! Tror jag har droppat droppar i dem för flera tusen kronor vid det här laget… Tur jag kommit i gång med träningen i alla fall så man får lite extra energi där!

Ruskigt höstväder idag, blir mest bara sugen på krypa ner mig i soffan med filt te och goa mackor, kolla film hela dagen och slöläsa dynga på nätet. Eller kanske kolla en hel tv-serie typ.

Men det finns det inte tid till, nej, dagen är fullspäckade med allt mellan himmel och jord. Här närmast frukost, sen dagis, sen fixa i huset vi renoverar och sedan förhoppningsvis hinna in till stan och lämna Silas en timme med Simon – jag ska köra lunchspinning på Stureplan, härligt! – sen blir det till å äta lunch på stan med Silas (och förhoppningsvis även Simon!), för att sedan bege mig åter mot dagis… Och sen, ja sen är det nog bara chill med barnen som gäller.

Om man nu kan kalla det chill! Ha ha! Well well!

20121009-072522.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s