ARG

Sitter i bilen på Ikeas parkering och är förbannad. De har inte öppnat än så därför sitter jag här. Men det är inte därför jag är förbannad, för att de inte öppnat, nä det är för att lata feta människor tar alla familjeparkeringar utan att behöva, bara på grund av att de inte orkar gå ett par extra steg!

Det finns en anledning till att det finns extra breda parkeringar – man måste öppna dörren betydligt mer för att få in/ur sitt barn i bilstol, alternativt ta ut hela bilstolen! Det känns inte bra att lämna sitt barn på gatan medan man parkerar för att man inte får in eller ut dem när man väl parkerat!

Aaah svinlack blir jag av lata människor! Sitter i dagsläget mellan två bilar på familjeparkeringen, en med en mamma och ”vuxet” barn i, och en där en fullt frisk man nyss gick ur. OM jag glodde med min suraste blick!!! *morr*

20121009-095349.jpg
Tydligt om ni frågar mig!
Fast kanske är fler än Simme som vaknat med grus i ögonen! 😉

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “ARG”

  1. Jag håller med dig tillfullo!!!
    Vi har samma problem här där jag bor (Borås) fast på ICA Maxis parkering. Finns ALDRIG någon ledig plats på familjeparkeringen och det är VÄLDIGT sällan en ”familj” som står parkerad där. Blev tom så förbannad en gång att jag skällde ut en ”tant” som tog en parkering mitt framför nosen på mig. Stod och blinka för att köra in i luckan och allt.
    Ja, den sista idioten är inte född än!

    Gilla

  2. Jag håller helt med dig! jag blir allid lika förbannad för dessa parkeringar är alltid upptagna!. Man borde få ett intyg på att man är barnfamilj för att använda dom, precis som handikapsparkeringarna!.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s