Älskade Endorfiner

Tänk att det kan vara så förbaskat tillfredsställande att sitta och trampa runt runt som en galning. Konstigt vad de där endorfinerna gör med en. Jag känner mig nästan berusad när jag tränar! Ha ha, värsta rusen går genom min kropp. Helt underbart. Och ännu mer underbart att se en fullsmockad cykelklass hänga på järnet och taggade till tusen följa minsta lilla vink man gör! Helt sjukt jäkla underbart!

Tack Stureplansgänget för idag, hoppas det var lika skönt för er som för mig!
Nu ska jag hämta Silas hos Simme på St Eriksplan!

20121009-131515.jpg
@ instagram: mymiracle

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: