FÖRSKOLERÅDET NÄSTA!

Jaha, då var man med i ”Förskolerådet” då! Typiskt mig på nåt sätt, ja jösses, har man inget att göra så skaffar man sig! Men det blir nog kanonkul, 2 föräldrar – varav jag då är en – från varje avdelning på skolan ska delta i Förskolerådet och vara lite ”bollplank” mellan föräldrar och pedagoger/ledning. Spännande.

Föräldrarmötet för övrigt var skoj med, jag tycker det är så kul med allt nytt som kommer i och med föräldrarskapet! Så nu har vi suttit och lyssnat om framtiden på dagis, vad som planeras långt fram i tiden och här närmast. Allra närmast är det fotografering i morgon och ”Nallens Dag” (för er som inte vet vad Nallens Dag är så innebär det att man har med sig sin nalle, eller typ en nalle, kan lika gärna vara en bil, en klar favoritpryl ska det vara i alla fall) på torsdag.  Vi satt även i smågrupper och diskuterade, pratade om vad vi som föräldrar har för förväntningar, tankar, frågor och annat!

Nu ska jag sova och fundera ut vad för fint jag ska
 sätta på unga fröken till fotograferingen imorgon!

 

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s