DONE 4 TODAY

Som vanligt får jag typ stresspanik av alla kläder, ha ha, men lyckades ändå på nästan 3 timmar få ihop till en stor påse kläder! I den finns bland annat ett par skinnbyxor, 2-3 (?! he he) klänningar, toppar, en sjal, en myströja, ett sidennattlinne, en kofta, en skinntop, paljettblus, linnen… eh gulp, ja en heeel del som sagt!

Fast tog inte med mig den hem, ska först sova lite på allt för att sedan komma tillbaka imorgon och prova när Simon kan se, han kommer från Milano ikväll nämligen. Så får han vara lite smakråd också!

Nu ska vi hem och äta rejäl lunch inför kvällen spinnig, å så ska jag möta upp en diskmaskinssnubbe, diskmaskinen strejkar nämligen, förbannat jobbigt, hatar att diska.

20120924-125831.jpg

20120924-125846.jpg

20120924-125933.jpg

20120924-125914.jpg

20120924-125958.jpg

20120924-130011.jpg
Välkomna alla imorgon!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “DONE 4 TODAY”

 1. Allt är fint med oss också! Imorgon väntas en andra intervju för mig på Elgigantens megastore som ska öppna utanför Malmö. Jag hoppas verkligen detta går hela vägen! Trött på att vara arbetslös. Dock arbetar jag en hel del på förskolorna här i byn så helt utan arbete är jag ej. Ni hade ett nytt projekt på G eller hur var de med det?

  Milian är galen på att snacka. Han säger 4-6 otrogna meningar, han gör sig förstådd med nästan allting. Är faktiskt förvånad, om jag jämför med barn från andra förskolor så tror jag nog han pratar som 2,5 åringarna där. Känns skönt. Är Alsira en snackis eller hon är mer fram med motorik och dylikt? Kul vad man hänger upp sig på vad de kan och inte kan göra. Förr eller senare gör de allt ha ha 🙂

  Milian är en liten shorty. Tror han kan vara 84 cm nu ungefär men med sina 13 kilo så står han stadigt ändå. Tror ändå jag väljer storlek 92. Gillar när man kan använda plaggen lite längre och när de sitter skönare, gillar också Molos fleece och ytterplagg!

  Planer för Sthlm, nopp inte än. Men visst får jag inte något jobb så kan jag väll trösta mig med en weekend eller något till Sthlm. Hade varit så mysigt att få träffa er igen. Säg till om ni drar söderut!!

  Bulle i ugnen – tyvärr inget än. Men jag tror saker sker utan en anledning. Kanske är de någon som bromsar mig lite och säger ”hörru Jennie se till att skaffa dig ett jobb först”, vilket är klokt eller hur. Så nu har intervjuerna rullat in, jag har gått långt med denna intervju och imorgon gäller det. Kan tänka mig att allt annat också släpper när jag väl fått en stadig inkomst! Då är de säkert dags att bli tjock igen! Tills dess försöker jag fokusera på annat.

  Puss och kram! Njut av den ”lediga” tiden nu, visst är de helt underbart med dessa små liven! 🙂 men klart njuter man mer om
  Man känner att andra bitar fungerar också
  Som exempelvis ekonomin! Så jobb först! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: