BESÖK HOS BENKNÄCKAREN

Idag ska jag till kiropraktorn. Inte alls kul, läskigt. Bland det obehagligaste jag vet när saker och ting knakar i kroppen. Har förresten aldrig förstått mig på de som sitter och knäcker med sina fingar, drar och sliter så det knakar. Fy, ryser av bara tanken.

Och idag ska jag då utsätta mig för detta, till och med betala för det. Låter ju inte klokt. Men det är det antar jag, i alla fall ett nödvändigt ont, för jag har sviiinont i ryggen och det blir fasen inte bättre trots att jag lär vara bäst i Stockholm på att ratta barnvagn och bära barn ergonomiskt.

 

Men är ett tag kvar tills dess, så först lite annat. Bland annat snart hämta Alsira, galet vad dagarna går! Men just nu gör det inget för jag vill att de ska rusa fram, åtminstone till lördagen den 29:e september, för då drar jag och syrran på minisemester till Milano!

Nu: gos med Silas!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: