”PROJEKTHUSET” – vad är det egentligen?!

Idag är det mycket på schemat! Lämna dotter på dagis, åka med son på 6-månaderskontroll, måla lite i Projekthuset, köpa födelsedagspressie till kidsens kusse och sen så småningom sitta på födelsedagsmiddag kl.18:30.

Nånstans där emellan ska det också ätas, kissas, blöjbytas, matas, gosas och förhoppningsvis även klämmas in en sanering av mig som alltid tenderar måla ner hela mig med målarfärg när jag målar. Men det ska vi nog få ihop. På nåt sätt. Bilen ska jag lägga beslag på i alla fall, den saken är säker!

Och för er som missat vad ”Projekthuset” är, har väl egentligen inte missat det, för jag har inte direkt berättat. Men kan säga så mycket som att – om allt går som det ska – så kommer jag och 2 till rodda upp mitt framtida yrkesliv där. I alla fall starta det där. Men det är sjuuuukt mycket tillstånd vi ska införskaffa först, och en hel del renovering till och mycket mycket mer. Men går allt enligt planerna så är vi igång i januari, och senast då kan jag droppa vad exakt vi kommer pyssla med, en stor grej är det. I alla fall för mig!

Och varför jag är där så mycket nu och fejar å grejar är för att den tidigare ägaren rökt inomhus i 40 (!!!) år, så varit minst sagt lite att skura. Men på god väg är vi nu och för att täcka kostnader, räntor och drift har vi nu 3 hyresgäster som bor där. Skitkul, så nu är jag hyresvärd i ett par månader innan vi drar igång själva huvudprojektet!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: