Brion på Plats

Silas å nya åkpåsen!
Fin och passar smala Donkeyn utmärkt i storlek. Dock var den betydligt tunnare än jag fått för mig. Snäppet tunnare än Bugaboos nästan, åtminstone lika tunn. Men men, får väl köpa gosiga ullbrallor till ungponken helt enkelt.

Vi är nu på väg till en 3-butik för att hämta ut min nya nalle! Urskönt att kunna kassera den här gamla bettan en gång för alla! Hoppas bara jag hinner för om en timme ska jag vara på plats på dagis. Jag som skulle vara hemma och vila idag.

Vila är visst inte min starkaste gren.

20120912-141313.jpg

20120912-141339.jpg
Silas ligger alltid och viftar med benen upp i luften,
därav stora ”utbuktningen” på översta bilden!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: