ANTIOXIDANTTANT

Silas har härjat värre än någonsin inatt så jag ska verkligen försöka sova en timma snart när han förhoppningsvis somnat. Känner mig helt bränd i kolan om jag ska vara ärlig. Glömmer typ allt, helvimsig.

Nu fyller jag i alla fall på med antioxidanter och kaffe samtidigt som jag försöker få bukt på musikprogram för fix och mix av spinningprogram. Nytt, fräscht och stenhårt peppande är vad jag vill sätta i CD-spelaren på SATS Medborgarplatsen på måndag! Och finns det någon träningssugen stockholmare som inte har SATS-kort som vill haka, mejla så sätter jag upp er som gäst på klassen!

20120912-105146.jpg

20120912-105231.jpg

Inte sådär supertrött just exakt nu kanske…


Förresten någon som har tips på grymt peppande låt? Vore supertacksamt!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “ANTIOXIDANTTANT”

 1. Nause – mellow
  Dada life – kick out the epic motherfucker
  Icona pop – i love it
  Timbuktu – fallskärm
  Lilla sällskapet – jag vill ut
  Beyonce – run the world
  Evryone – millions
  Justice – d.a.n.c.e.

  Lite gammalt, lite nytt. Några låtar jag blir pepp av att gå till iaf!
  Vet inte hur bra de funkar till spinning!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: