SJUK ELLER ICKE? JAPP, DET ÄR FRÅGAN.

Efter mycket strul med musikfixande inför spinningklassen gick det tillslut bra, fick spela musik från mobilen. Gillar det dock inte då man inte kan höja lika mycket som med skivor och inte se tiden, jag föredrar att tydligt se var i låten jag befinner mig.

Men trots den lilla petitessen var det superkul och fasen vad jag längtat, så det känns underbart att vara tillbaka i instruktörsrollen!

Idag är det ju ny dag igen. Alsira hade hostat lite under vilan igår på dagis och det har hon gjort rejält i natt också, så vet inte riktigt om det är ok att släppa iväg henne till dagis?  Jag tycker att alla ungar där verkar snora och hosta i dagsläget men var går gränsen liksom? Kankse ska ringa och höra med dem, för övrigt är hon hur pigg som helst och hennes lilla nos som rann som rena vattenkranen förra veckan är nu snustorr. Hrm, klurigt. För det sista jag vill är att vara ”den där mamman som lämnar sitt barn sjukt på dagis”.

bacill

Japp, Baciller över hela dagis!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: