SPINNING!

Idag är det premiär för spinninginstruerande för min del sedan Silas kom till världen! Klockan 19 på Sats Medborgarplatsen kör jag loss med en stenhård 55 min cykelklass, så alla ”SATS:are” kom och kör!

spinning

Lite trassel med musiken bara, datorn min krånglar och alla andra cd-skivor jag brukar ha som ”back-up” är i en bil som i dagsläget är på utflykt i Malmö. Men får bli till att koppla in mobilen helt enkelt, om jag inte får igång brännaren här hemma vill säga. Ordnar nog till sig på ett eller annat sätt.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: