BYGGAREMOR

Idag är det dags för dag två i vårt ”projekthus”! Förra ägaren hade rökt inne så det stinker som f*n, därför är vårt jobb idag att fortsätta där vi igår slutade – att skura hela huset med ammoniak. Stinker som satan gör ammoniaken också så det är absolut ingen miljö för några små bebbar och inte för en mamma heller, å inte pappa heller för den delen men vi har ju inget val så syrran kommer över om en timma för att hänga med dem under dagen så vi kan fortsätta med grovgörat.

Jag tycker det är skitskoj att hålla på och fixa och måla, ta i och slita lite så ser fram emot det. Det enda jag har svårt för sånt som stinker så både ögon, och öron krullas. Fy fy. Men jag har bara taklister å tak kvar att skura med ammoniak i rummet jag ska fixa idag det går nog hyfsat snabbt. Sen kan jag äntligen börja måla!

bygga

Näe, ingen tid för att sitta här å lata sig mer, dags att ta på byggaroutfit!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “BYGGAREMOR”

  1. Det ska bli spännande att höra vad du ska pyssla med i framtiden! Lycka till idag med allt skurande! Perfekt väder för att bedriva husprojekt i ju. Angående det där härliga att dricka skumpa så är jag hemma i en vecka till innan vi åker till Kroatien en vecka. Men sen när vi är tillbaka kan jag igen! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: