SNURRIG I BOLLEN

Sitter hemma och dricker kaffe. Ätit tidig lunch och pysslat om Silas som varit och blivit vaccinerad idag. 5-månadersvaccinationen. Aj aj för dumma sprutor men som tur är går det snabbt över.

Jag hade missat vilken tid det var idag så de ringde från BVC när jag precis lämnat Alsira på dagis och undrade var jag höll hus. Otur att jag ej tagit bilen av alla dagar men tur i oturen att jag hade tagit på mig träningskläder för att köra lite power-walk med barnvagnen till och från dagis, så det var bara att höja intensiteten ett snäpp och börja löpa! Genomsvett satt jag 20 minuter senare på BVC! Pust å stön, men där fick jag i alla fall dagens konditionsträning!

Han hade hunnit bli hela 65 centimeter lång och vägde över dryga 7 kilo. Inte tyngst på jorden tyckte sköterska Lena så det får nog bli till att vara lite mer strikt i matandet framöver. Redan den 11:e september så är det dags för 6-månaders läkarbesöket och tills dess ska jag banne mig fått upp honom stadigt på kurvan igen.

IMG_6831

Mina snyggingar!

Silas vill alltid stå, han har därför fått ärva min fars gamla babyalias ”Pinnen”.
Han, min pappa alltså, hade nämligen även han denna fallenhet, alltså att konstant vilja stå
(innan man faktiskt ens kan! Himla sött!)

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “SNURRIG I BOLLEN”

 1. Jag känner igen det där med att hela tiden vilja stå… Min dotter Millie gör exakt samma sak och har gjort så i flera månader (hon är nu 7 månader gammal). Sötnosarna! Det är ju bra att de övar i alla fall 🙂

  Gilla

 2. Vad synd att vi inte sågs och kunde dricka lite champagne tillsammans. Kanske blir en annan gång 😉

  Så Silas har börjat med sin gåbil redan. Kanske ska införskaffa något liknande till Millie så hon får öva på att stå lite själv.

  Gilla

 3. Vad skönt att se att det finns fler mammor med för-många-saker-i-huvudet-för-att-kunna-komma-ihåg-allt typ. 😉

  Tyckte hon att han var för lätt? Halli hallå…vad är inte min Millie då? Hon vägde strax över 8 kg och var då 10 månader! Alla barn har ju sin kurva, en del är större och en del är lite mindre.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: