NY DAG

Trots samma reaktion hos Alsira vid överlämnandet på dagis i morse, så kändes det bättre, för mig alltså. Nu har jag ju sett svart på vitt att det faktiskt går över. Jobbigt bara att hon så fort vi kom dit började krama om mina ben och liksom hålla mig fast, ”mamma gå inte” betyder ju det.

Åh herre gud, nä nu får jag inte tänka på det. Nu ska jag tänka på att det är sol och att jag och Silas är på stan och ska äta lunch med Simme! Simme som jag i dagsläget tjatar på om förlovning, tycker fasen det är dags att mina barn slipper vara nåra nedrans oäktingar! He he…

Å det där med att planera bröllop tycker jag verkar ball…

20120824-114942.jpg
Lyxtid med morsan rockar!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s