RÄDD MOR

Om en och en halv timma är det dags, då ska jag lämna min älskade unge! Hjälp alltså, känns som jag ska kasta in henne till vargarna typ. Fy känner mig som världens egomorsa också, jag som ska hem och vara med mitt andra barn! Hade verkligen seriösa tankar på om det här med förskola är en bra idé trots allt..?

moderskärlek

Tack för era svar angånede ”dagisvilan”! Jag har en extravagn till båda barnen, Alsiras är dock en Brioculky som hon sover lite dåligt i så jag tar och lämnar Donkeyn på dagis idag så får vi se hur vi gör framöver. Och förhoppningsvis (om jag nu inte får för mig att hämta hem henne för gott idag 😉 ) så lär hon väl sig att sova tillsammans med de andra små trollen ♥

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “RÄDD MOR”

 1. Å vad jag känner med dig. På onsdag är det dags för min sessa att skolas in på dagis och som jag våndas nu. Kommer göra precis samma som dig gå hem och sköta vårt andra lilla barn. Samtidigt så tänker jag så här att hon kommer få det roligt då hon får träffa kompisar och hitta på saker som man inte riktigt gör hemma. Puh jag hoppas det kommer gå bra då och jag hoppas verkligen det kommer gå bra för dig idag att lämna Sessan din.

  Hoppas ni får en fin dag.

  Kram fån mig och mina små tjejer

  Gilla

 2. Förstår hur du känner och tänker, men om ett tag kommer det kännas bra för er båda och om deyt inte gör dte kan du ju ta hem henne då.
  Du är inte ego för att ha Alsira på dagis, du har ju Silas oxå. Han ska väl med få egentid med sin mor ett par timmar då och då?
  Hoppas det kommer kännas bättre för dig snart.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s