JAJAMEN!

Alla barnen sover INKLUSIVE Alsira. Men självklart sover hon i sin vagn igen…
Efter nästan 30 minuters bus som tillslut slutade i gråt inne i vilorummet, fick vi i sedvanlig ordning gå ut.

Så nu efter fem minuter i vagnen sover hon som en stock.

Ska bli väldans spännande att se hur detta ska gå framöver. Tanken är ju att hon ska lämnas av Simon dvs med bil och utan vagn. Och även om jag lämnar kommer jag ju ta med mig vagnen eftersom jag behöver den till Silas!

Nåja, det där krusidullerna faller väl på plats så småningom.

20120822-123550.jpg
Här sussar skruttfian nu gott!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “JAJAMEN!”

 1. Har ni ingen extravagn eller få tag på en gammal billig vagn som hon kan sova i på dagis? Vissa barn vill hellre sova i vagnen än med de andra barnen i vilorummet. Skönt att inskolningen gått bra!

  Gilla

 2. Envis liten sessa det där! 😉 Det brukar oftast ge med sig när mammorna och papporna försvinner, som en i ”branschen”, så finns det många knep att ta till. Ska snart skola in min lilla Millie (i oktober), tror inte att hon heller kommer att bli en lätt nöt att knäcka då det gäller att få henne att sova på en madrass på golvet. 😉 Jag brukar skoja med föräldrarna och fråga om de inte har tränat på att sova på madrass under sommaren inför förskolestarten…brukar mötas av skämsel i blicken och smått panikartade…ja, ja, elakt, men någe skoj ska man väl få ha! De brukar i alla fall skratta gott och dra en djup suck av lättnad när jag säger att jag skojar. Sovandet på förskolan är oftast det som vi föräldrar oroar oss mest för inför inskolningen, i alla fall jag, trots att jag är i branschen själv.

  Hon verkar ju i alla fall att stormtrivas!

  Kram

  Gilla

 3. Vi valde att ha kvar vår första vagn till Nora så nu står den på dagis för hon kom aldrig till ro inne. Hon störde de andra för hon sov så korttid och var så svår att söva. Nu när hon har vagn att sova i sover hon jättebra.
  Säger som föregående, har ni ingen gammal vagn/ köpa en billig begagnad som kan stå på dagis? Eller har ni inte möjlighet att få lämna kvar en vagn där?

  Kul att der verkar gå bra iallafall!
  Kram

  Gilla

 4. Det där löser sig! Jag jobbar på förskola, eller dagis om man vill kalla det för det! Och efter ett tag får man bukt på ALLA. I början tänker man nästan att det är helt omöjligt då barnet stojjar, sriker och håller låda, men konstigt nog så anpassar dom sig otroligt fort. Mycket fortare än vi gamlingar! 🙂

  Lycka till, det bästa man kan vara som förälder är glad och positiv, trots att det är jobbigt att lämna bort sin skatt. Urs, kan bara föreställa mig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: