GRATTIS ALEX!

Måste ju börja detta inlägg, denna dag, med att säga...

STORT GRATTIS TILL ALEX SOM FICK SIN LILLA FLICKA IGÅR!

I mitt liv hände inget direkt häpnadsväckande. Min vän Sofia kom över på kvällskvisten, vi käkade var sin sallad från lokala pirran och drack te. Snackade massa dynga om ditten och datten, och bl.a. berättade hon om en väninna till sig som gjort en abort i vecka 18. Jag kan omöjligt säga hur jag reagerat innan jag själv varit gravid och mamma, men nu blev jag verkligen illa till mods. Hur kan man? Begriper det bara inte.

Vet ju hur hela och fungerade små människor de är redan i vecka 12 då jag sett mina småttingar på UL. Att sedan vänta 6  veckor till och då ta bort livet! Nä, jag kunde nästan inte äta klart.

Bild 2012-08-16 kl. 11.20 #7

Alsira på väg att pussa sin lilla bror! ❤

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: