DRIPP DROPP

Tillbaka från läkaren och torra ögon är tydligen mitt problem. Man kan få det på grund av hormonella förändringar, och mitt startade ju under graviditeten. Tycker dock att det fasen borde ge med sig för jag är ju fasen inte gravid, och har inte varit på 5 månader.. Sen vet jag att hormoner ger ”långsamma” verkningar i kroppen så kan ta lång tid, men ändå, snark. I alla fall såg det inte ut att längre vara en inflammation utan ”bara” torrt och sårigt på ögonvitan. Läkaren färgade ögonvitan gul med någon kontrastvätska och då kom liksom såren fram. Läbbigt.

Så nu sitter jag här med 2 nya droppar mot torra ögon och ett stort paket med droppar mot allergi, om jag skulle vara allergisk mot nåt. Vår hund typ. Nåväl, är väl bara att droppa på och fortsätta lägga halva mammapengen på ögonmedel. Fy farao. Lite tröttsamt måste jag säga…


20120815-122023.jpg

Mina nya vapendragare!


Men kul är att Alex kanske snart har sin bebis här! ♥

Lycka till säger vi till henne!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “DRIPP DROPP”

  1. Skönt att det inte var någon infektion längre. Hoppas resten ordnar sig också.

    Har en fråga om donkeyn. vi ska köpa en och nu har jag ett dilemma ha ha. Svart sufflett eller off white. Blir de svarta solblekt lätt? Svart känns mer praktiskt. Off ehite kanske lätt blir smutsigt när man lyfter i och ur bilen…ja vilka i-lands frågor jag har ha ha. Någon annan som läser detta och har en donkey får gärna svara:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: