NYTTA, NÖJE & SKOSKAV

Nu är vi hemma efter långpromenad. En långpromenad jag förenade med både nytta och nöje. Nöje till lokala ATG-butiken för att hämta upp ett okänt paket på posten och nytta eftersom jag tog en sväng om stora ICA:n och inhandlade lite förnödenheter. Hittade turkos textilfärg, infärgningssalt och blekmedel! Så hoppas jag lyckas få barnen nöjda med mig i tvättstugan sen när jag ska rafsa fram kläder som ska färgas och blekas!

Himla korkad var jag dock som struttade iväg i mina ballerinas. Fick ett vidrigt skoskav! Men tur att det finns plåster på ICA!

20120814-131428.jpg

20120814-132021.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “NYTTA, NÖJE & SKOSKAV”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: