20 KILO BARN M.M.

Kollar på Vad blir det för mat och jädrar vad sugen jag blev på plättar! Han lagar det alltså, stört gott! Fasen, imon bitti ska jag laga plättar! (Lär jag inte vara sugen på imon bitti men…)

Idag har jag bränt av 6 kilometer med barnvagnen (börjar bli svettigt, Silas väger ju inte 3.5 kilo längre direkt!), började dessutom regna i slutet så jag sprang *sweat baby sweat*. Och extra tung för i vagnen fanns utöver 20 kilo barn, en födelsedagspressie jag inhandlat till kidsens kusin Nomi som blir 2 år imorgon, stor matkasse, nya tossor till Silas och en ny klänning till mig själv.

Men himla skönt när vi väl kom hem.

20120809-201315.jpg

Min underbara prinsessa klarar nu trappan med bravur!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “20 KILO BARN M.M.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: