WAKIE-PAKIE

Sista ertappen av lilla ”schemat” gick inte riktigt lika bra som början. Silas åt endast hälften av sitt mål för natten och det bådade ju såklart inte så gott för att han skulle sova bättre än vanligt… Så natten har varit klarvaken, vilket numera är standard här i huset.

Har funderat en del och nu kommit fram till att jag ska försöka få Silas att sova på mage och inte äta under natten. Rörande rutiner på dagarna ska jag testa schemat och utifrån det får det falla sig lite på plats hur Silas vill, men ta fasta på att han äter ordentligt och inte sover mer än vad schemat säger.

Så nu är jag på jakt efter ett Baby Sense II andningslarm. Att hyra var inte lönsamt och köpa nytt vill jag helst inte eftersom de (som allt annat när det kommer till barn!) är långt ifrån gratis.

skalman

Skalman-metoden?

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “WAKIE-PAKIE”

  1. Kolla in tradera. En bekant till mig köpte sitt för 300. Lite skillnad mot vad jag betalade för ett nytt..men väl värt pengarna. Sömn är viktigt. Hoppas du hittar något till bra pris.

    Gilla

  2. Vill passa på att tacka dig för att du delar med dig på ett sådant trevligt sätt av vardagslivet med bebi. För en lite vilsen förstagångsmamma är det ovärderligt att få lite inblick i hur andra möter och löser problematik med en liten.

    Ska bli spännande att se hur sömnplanerna utvecklar sig för er och Silas. Än så länge styr vi inte Cornelia då hon endast är tolv dagar, men sedan vill jag absolut skapa rutiner som gör att man får sooova någon gång.

    Lycka till och tack för generositeten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: