KAFFEKOPPAR

20120720-102925.jpg

Sådär, då var de nygamla kaffekopparna på plats i hyllan!
Mamman mycket nöjd!

Båda barnen sover här och jag ilar runt som en iller mellan rum, påsar och min ljumna kaffekopp. Har lyckats skapa en krigsmiljö genom att riva upp alla påsar och väskor på en gång. Sen har jag spridit ut det över hela huset med Alsiras hjälp. Fråga mig inte varför. Sen mitt i allt har jag börjat rensa ut för små barnkläder…

Ibland undrar man ju lite hur det står till där uppe i kroppen. Är fasen helt svinstressad nu, ha ha, ja herre gud.

• • •

PS. Jag ska ta itu med era mejl och frågor senast efter helgen! Har haft dåligt med internet som ni säkert märkt, därav bara mobilbloggning och då blir det så meckigt att svara! Men jag har ej glömt, så fortsätt göra avtryck, är så kul tycker jag!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “KAFFEKOPPAR”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: