Silas 4 månader

Idag är Silas 4 månader! Crazy vad tiden far! Och han har helt klart gjort avtryck denna dag, eller kanske ska jag säga natt… Silas har nämligen varit vaken mer eller mindre hela natten. Klockan 05 hade han även fått med sig Alsira på ett hörn och då var kaoset ett faktum.

Men när jag låg där mellan två klarvakna barn och övervägde om jag skulle gå upp med dem alternativt hoppa ut genom fönstret och rymma till skogs, kom min mor och syster in genom sovrumsdörren som två räddande änglar! De tog då var sin unge och max en sekund senare sov jag, sov sedan till 9:35. Ooooooommm jag behövde det!

Nu sover Alsira och Silas hänger nybajsad med mig i stugan. Jag har precis målat nattduksborden en andra gång och pratat med Simme som informerat om att vår trädgård är ”värst & vildast” i hela Enskede… Häääärligt (svettas)!!! Tror jag behöver en kaffe…

20120717-130234.jpg
MAMMAS STORA BEBIS!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “Silas 4 månader”

  1. Haha, vad söt han är 🙂 Jobbigt att vakna så tidigt och få med sig syrran på sina upptåg. Får mig att vilja vänta lite tills att börja med nummer 2 😉

    Vill gärna hänga när ni är hemma igen. Snart är min mammaledighet slut. HUA!

    Pöss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: