MORGONSNACK

Silas har haft skrikattacker, en hel del faktiskt. Däremot har det i ärlighetens namn inte riktigt verkat vara magont, detta för att det som oftast startar när vi exempelvis lägger ifrån oss honom eller sätter honom i bilbarnstolen, två typiska saker som Silas avskyr. Sen liksom skriker han och skriker, och nästan verkar hetsa sitt eget gråt till helt otröstliga nivåer.

Nåväl, magont eller ej så är det himla synd om lillkillen… Nu sussar han i alla fall, nöjd i min famn.

Köpte aldrig de där tekopparna igår. Men fyndade en massa annat, nämligen 2 urfina barnböcker, en helt ny matta till barnrummet (en kräkfläck på den nuvarande jag inte helt lyckats få bort nämligen), 10 blandade tallrikar (Simon och jag kan inte enas om vilka vi vill ha så från och med nu kommer vi köra tallriksmix!), en träslev, en stor ny skärbräda i trä, en träpall och en liten hörnhylla som båda ska in i barnrummet efter att jag slipat och målat om dem i härliga färger (ska ta mig an det i veckan). Japp det bar nog det! Ska fota å visa sen!

20120714-090057.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: