SVENSK SOMMAR I ETT NÖTSKAL

Grått kass väder idag också. Orkar inte klaga men fy farao vad tråkigt det är!!!

Vi ska åka till en liten håla bredvid vår idag, Hamburgsund. Reka en loppis/antik och äta en lunch. Sen får vi väl se, om det bara är riskfritt för regn så åker vi kanske till Nordens Ark, en djurpark för utrotningshotade djur som ligger här i närheten. Jättefin och mysig park, perfekt för Alsira att strutta runt i.

Blev föresten lite sur nu för en lite tunnare overall från Mini Rodini jag hittat till Silas som jag tänkte han kunde ha mot sensommar och höst är helt slut typ på allvar world-wide. Sjukt störande för jag hade lagt den i min varukorg på en sida häromdagen men lyckades inte genomföra köpet från iPad:en som jag satt med då. S t ö r a n d e !

minirodini

Denna letar jag med lykta efter så om nån springer på den i storlek 74 så hojta högt!!!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “SVENSK SOMMAR I ETT NÖTSKAL”

  1. Jag fick tag i den i storlek 0-3 månader men sedan var den slut på lagret efter jag lagt beställningen. DU lär hitta någon på blocket/tradera snart eftersom den sålde ut den på 50% igår. Säkert någon som köper för att sälja.

    Kram på er! Hörs när vi har vägarna förbi.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: