VÄLKOMMEN EFTERLÄNGTADE TRÄNINGSVÄRK

Här hemma hos mor och far sover barnen och jag i brorsans gamla rum. Eller ja, egentligen mitt också för jag bodde där innan honom. Faktiskt innan.

Natten gick i mitt eller brorsans rum, hur som, över förväntan. Silas hade en gangsterperiod vid 4-tiden då det blev lite matning och x antal vändor till liggdelen (han sover i den här) för att stoppa i napp och stoppa om. Men tillslut somnade han om och vaknade sedan inte förrän Alsira kl.06:08 står och skakar galler och ser sjukt missnöjd ut.

När jag efter inte många sekunder konstaterat att hon inte skulle somna om utan bara väcka Silas, gick vi två upp. Och nu 2 prickigkorvmackor senare sover fortfarande lillponken. Alsira leker med en kalvkorvskiva och jag läser Göteborgs Posten. Kaffe bredvid, P3 påbradion och en jädra massa träningsvärk. Träningsvärk and I love it!

20120702-071831.jpg

20120702-071844.jpg

20120702-071855.jpg
Kalvkorv – kul & gott!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “VÄLKOMMEN EFTERLÄNGTADE TRÄNINGSVÄRK”

  1. Amen du har ju missat poängen med att sova hos sina föräldrar 😀
    Då ska du VILA i ett eget mörkt mysigt ljudisolerat rum och så ska mor o far ta hand om barnen med ett stort léende på läpparna 😀

    Gilla

  2. Ha ha, ja, den detaljen hade jag visst missat! 😉 Men nu måste jag för kan knappt gå, tränings ärmen är ännu värre nu!

    Kraaaam!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: