SLEEP-OVER

Simon badar, Silas chillar i sin babysitter, Alsira käkar vattenmelon och jag sitter utsövd med mitt kaffe. Missar exakt i detta nu mitt spinning- och corepass jag hade bokat in mig på. Första sen förlossningen och första på nya (i alla fall för mig) SATS-anläggningen Spårvagnshallarna. Trist för var verkligen sugen och ute regnar det ju ändå. Men förmodligen behövde jag sova för jag sov ända till klockan 10:15! Kan inte minnas när det hände senast?! (inte för att jag sovit så mycket i natt utan hängt mest vid Silas säng – nappinstoppning, blöjbyte, matning…

20120630-110354.jpg

MELONMONSTER
Ska snart i badet med Simme!

Sorgligt med regn idag igen och sorgligt att väderflickan idag sa att det inte syns ett enda högtryck under juli någonstans i hela Sverige!!! Tur jag fått Italiensol och snart ska dit igen!

Vi har inte planerat dagen riktigt än, från början var det lunch på stan efter min träning, men nu som sagt är jag inte i en träningssal… Klippa gräset är ju bara å glömma i regnet (besparade grannarna det oljudet igår).

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: