GRANNFEJD?

Vår trädgård är heeelt igenvuxen. Förra året klippte vi knappt gräset för att vi hade bara en handjagare (Simon tyckte det var toppen att bara köpa en sådan så han kunde ”träna” samtidigt som han klippte gräset. Blev inte riktigt så.), tror totalt vi klippte hela mattan en gång.

Men nu har vi en fräsig maskin som tuggar gräs som en annan tuggar Hubba Bubba, och det är ju kanon. Lilla kruxet är bara att gräset har börjat växa men en hej dundrande fart! På en dag (med risk för viss överdrift) är det en halvmeter högt igen. Nu tyvärr så högt att jag inte kan tillbringa min dag därute hur gärna jag än vill fixa och trixa i rabatter och trädgårdsland medan Alsira tultar runt. Jag lider av en halvseriös fästingfobi och bara avskyr högt gräs.

Så därför får den växa lite till och jag dra ut Klippon ikväll när Simon kommit hem från jobbet. Klippa gräset med småttingarna som sällskap kan bli lite väl svettigt. Men går gör det väl antar jag. Om man vill. Om jag vill däremot är en annan femma.

Frågan är dock om grannarna vill att jag klipper gräset en fredagkväll, första soliga på hela sommaren? Hrm, kanske inte det som är visa hänsyn och skapa god grannsämja?

grannsämja

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: