GENTLEMEN

Jorå, ett gäng finns det allt kvar på denna jord!

25 minuter för att vara exakt, var de antal minuter jag och kidsen kom för tidigt till polisstationen. När 24 av dem passerat (typ) så försökte jag att ansluta mig till ”de andra” i hopp om att de skulle fatta att jag inte gått omkring där och ”gungat” Silas i BabyBjörnen och försökt hålla guldlock från att inte hoppa i vattenpölarna (det lyckades inte), enbart för skoj skull, utan för att jag också ville in och haffa kölapp. Och tro det eller ej, en gentleman säger högt och tydligt till mig ”du har din plats här framför mig, jag kom ju efter dig”. Alltså t a c k ! Sånt där kan fasen göra ens dag!

Så när de öppnade dörren så tassade jag snällt in framför honom och 2 minuter senare var jag ute med Silas pass i handen. Då hade inte ens alla i kön kommit fram till själva ”kölappsapparaten”! Snacka tacksam jag var!

Sjukt high-tech att man inte kan fota själva passet!
Hur jag än gjorde blev det suddigt!

20120619-112839.jpg

På ett annat ställe i passet fanns bilden i färg, där gick det lite bättre!
Åh mammas goa söta pöjk!

20120619-112851.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “GENTLEMEN”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s