DOGGY-BAG

Mor och far har lämnat oss för den här gången, men snart ses vi igen och då i Göteborg!
TACK för allt och kör försiktigt!

♥ ♥ ♥

Personligen är jag trots all hjälp med barnen under helgen helt mör! Alsira har rent ut sagt kört skiten ur mig sedan de åkte. Vägrat sova middag idag så hennes humör är minst sagt svajigt. Bordssskicket just nu är inte det bästa men för mig får hon kladda bäst hon vill för imon utnyttjar vi rutavdraget!

Skönt nog tog jag med mig ”doggy-bag” från sjöpaviljongen igår så nu får hon ”riktig” middag innan det blir tidigt nattande för hennes del. Erkänner att jag inte ställt mig och gjort hemmagjorda köttbullar, gräddsås och mos just idag.

Vi svenskar borde bli bättre att be om en doggy-bag när vi är ute och käkar. Smidigt och ”gratis” sätt att få en bra barnportion.

20120617-165133.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: