FINALLY FRIDAY

Värstaste soligaste fredagen! Weee!


solig fredag

Mina älskade föräldrar kör upp hit från Göteborg idag så jag hoppas vädret håller i sig så de får känna åtminstone en solstråle innan kvällen är slut. Imorgon väntas ju regn så det känns lite snopet att de ska få tillbringa den fina av våra två kvällar, till största delen i bilen!

Så idag ska jag fixa och dona lite här hemma så att det ser hyfsat ut när de kommer. Sen blir det handla mat och sånt som gäller när syrran droppar in vid 17-rycket. Fast får se hur hurtig jag är, kanske drar jag med mig ungarna och handlar själv. Enda problemet är att det liksom inte blir någon plats kvar i kundvagnen med Alsira i barnsitsen och Silas sittande i babyskyddet i vagnen… Får väl ta en sån där extra ”dragkorg” kanske!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “FINALLY FRIDAY”

  1. På Ica Maxi som vi har här finns det en vagn med dels en liggdel för de allra minsta (inte helt nyfödda såklart men fr. 3 mån ungefär) och en vanlig en vanligt barnsitts. Toppen om man har två barn, i åldrarna som du har 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: