UNDERBARA SMÅBARNSÅR?

Alltså shit vad det gnälls över småbarnsåren! Är det verkligen så hemska?

Kollar Malou och kan inte annat än att hålla med om att folk, när det snackas småbarnsåren, alltid ska snacka om hur jobbigt det är med småbarn istället för att fokusera på allt underbart! Visst fasen är det jobbigt men herre gud, i jämförelse för vad man får tillbak är det väl himla tydligt att den positiva vågskålen väger tyngre eller?! Sjukt tröttsamt att lyssna på tycker jag, alltså självklart måste man få gnälla och lipa lite, det gör jag med, men liksom inledningsvis ha inställningen att ”det är så förbannat tung och jobbigt heeela tiden?”. Om inte annat blir det väl det med den inställningen.

Bild 2012-05-25 kl. 10.32

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “UNDERBARA SMÅBARNSÅR?”

  1. håller fullständigt med dig. Nog sjutton klagas det enormt mkt och gnälls.. men småbarnsåren är så pass kort tid.. tänk istället när tonårstiden kommer. Det är nog desto mer att gnälla över :D.

    Donkey verkar nöjd än så länge hemma hos oss, men provturen får dröja då Olivia har feber.. och en annan är ju gör sugen.. suck
    kram

    Gilla

  2. Håller med! Avskyr gnället från föräldrar, har de inget annat att snacka om eller? Men är man gnällig när man har det värdefullaste i livet men ändå strävar efter något annat blir man nog aldrig lycklig. Läser aldrig gnällspiksbloggar och de som försöker göra gnället till något roligt och igenkännande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: