INTRO PÅ FÖRSKOLAN

dagis

Ikväll ska jag iväg på ”dagisintro”! Alsira börjar på deltid nu i agugusti så ska få lite information om inskolningen, få se oss omkring och chans att ställa frågor och så. Jättespännande ska det bli, och samtidigt overkligt. Overkligt att komma som ”en förälder”. Har inte vant mig vid att jag är just förälder. Att jag nu är mamma har sjunkit in och det känns inte längre konstigt att säga det om mig själv, eller höra Alsira gå omkring och ropa ”mamma”. Men förälder. Näe, det visste jag nog knappt att jag var!

Men idag ska jag gå på föräldramöte och vara förälder. Känns rätt stort ändå. Då kan man inte komma försent och bli ”den där slarviga föräldern”, inte vara för sminkad så man blir omtalad som ”hon den sminkade”… ”Den tjocke”, ”den fule”, ”den lorigte”, ”den högljudda”, ”den oansvariga”…

Ha ha, ja, nästan lite som att jag ska börja skolan ikväll! Nä, det där blev väl lite lätt överdrivet. Skoj och spännande ska det bli. Men i tid ska jag se till att vara.

töntar

”Töntiga föräldrar”?

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: