KÖTTAT

Urtrevlig och coollugn kväll för mamman igår. Andreas och jag chillade på Köttbaren fram till kl.23 sen tog jag en cabbe hem. Och med i väskan fanns då utöver det jag åkte in med även 450 g kött och en tryffelbea. Det är det som är så nice med Köttbaren, att det just är en köttbar (där man alltså kan köpa kött). Så förutsatt att man inte ska ut å busa på Stureplan efteråt kan man köpa med sig lite kött hem. Så nu blir det nice lunch eller middag för oss ikväll!

Köttbaren

20120610-081016.jpg

20120610-081028.jpg

Här hemma är vi lite möra idag. Inte mycket sovaaktivitet inatt. Alsira har härjat sedan 5 och jag har kört 4 amningar under natten – lite svettigt – Silas har inte varit hundra harmonisk, milt uttryckt… Men nu såklart, när vi alla är uppe och igång, då minsann, då somnar han som en stock. ONGAR!!!

20120610-081041.jpg

En av Alsira favvos – Corn Flakes & yoghurt

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: