SNACKTANT

Hej alla sockertoppar!

Här hemma ska vi ha trädgårdsförmiddag! Mina tomater här inne börjar lida näringsbrist i sina små krukor, så hög tid att hoppa ner i riktiga jorden. Har ju varit typ höst här senaste veckan med ynka 6 plus så har inte haft varken hjärta att sätta ut krakarna eller lust att hänga ute. Dessutom hade det väl strukit med.

Men idag har vi sol och blå himmel, och det passar extra bra för idag ska jag inte bara ut i trädgården, utan även ut på stan med min käraste gamla bästis från småskolan, Angelica. Två små mingelgrejer ska vi på först, sen blir det middag på stan! Vi är båda som två gamla kärringar som inte setts på hundra år varje gång vi ses, tjattrar och snackar skit konstant men ändå hinner vi liksom aldrig prata klart. Som det ska vara med andra ord.

tant

Så här sitter vi i en framtid hoppas jag!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: