HEJA SVERIGE

Det blev som säkert framgått en liten sväng om på stan idag. Handlade inget särskilt förutom lunch till mig och Alsira och typ tusen grejer ur Willys ”10-kronorslåda”, ni vet en sån där superstor kartong med skitsaker man inte behöver, allt kostar en guldpeng. Just den här gången tyckte jag nog ändå att jag hittade bra saker, 4-pack tandborstar (Alsira kasserar nämligen en ny varje morgon genom att doppa den i Splifs vattenskål eller andra halvtrevliga ställen, blir dyrt att köpa 7 Bamsetandborstar i veckan), diskhanddukar, tops, nagelborstar… Ja det var nog det. Sen lite annat ball som bara finns på Willys, typ konstiga kryddblandningar ingen har någon aning om vad som finns i.

Jo just ja, köpte lite smarriga viner också. På fredag ska jag och Simon ha ”love-dinner” så då ska det drickas mumsviner. Ett vitt, en klar favorit i repris – Couvent des Jacobins och en Amarone Della Valpolicella. Vet inte om jag druckit just den ”Amaraonen”, men den lär vara grym! Det vita vinet kan jag i alla fall väldigt varmt rekommendera, tror faktiskt det är det godaste vita jag någonsin druckit!

För övrigt ska jag bara chilla hemma med barnen idag. Läppen ska bli hel tänkte jag. Kanske ska baka ”Heja Sverige Bakelser” när barnen somnat? Typsikt att jag missade köpa både sverigeflaggor och jordgubbar idag, himla tabbe!

20120605-171845.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: