A MOTHERS LIFE

Snuttgurkan väckte mig vid 4-rycket, Alsira alltså, och var superledsen. Så jag kilade in och hon satt upp lite vilsen i sängen. Tror hon inte riktigt förstod var hon var. Hon verkade praktiskt taget klarvaken och så fort jag försökte lämna rummet efter att ha lagt henne ner började det om. 3 kuddar från soffan hade jag tidigare under kvällen lagt ut ifall hon skulle göra en volt ur sängen så jag la mig på dem ett tag. När hon snusade gott igen gick jag in tillbaka till mitt och Simmes lilla casa. Där låg vaken, hungrig, nerkissad liten Silas.
A mothers life

Vid 6-tiden var Alsira igång igen. Då gick Simme in och la sig på kuddarna. Men medan han somnade gick Alsira upp och väckte sin nya idol och första kärlek Mio. Mio, Simons systerson på snart 12 bast. Huuur cool och ball som helst tycker Alsira. Han har hängt här sedan igår kväll då hans päron hade bättre saker för sig. Möhippa å sånt skoj.

20120603-095248.jpg

Alsira dricker blåbärssoppa ur stort glas precis som Mio.
Själv kör jag mitt största leende hittills efter operationen.
Inte direkt stretchiga stygn om jag säger så.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “A MOTHERS LIFE”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: