AVUNDSJUK PÅ DÖTTRA’MI

Jag har kunnat sova bra i natt trots att det fortfarande gör fruktansvärt ont i hela vänstra sidan av underläppen. Så fort jag sitter still och är tyst så känns det helt okej men så fort jag ska prata, le eller äta gör stygnen och svullnaden att det stramar och gör brutalont. Sen är jag sjukt nojig att få in mat i snittet eller att det ska gå upp. Pallar inte att åka in igen om nåt stygn går upp, inom 3 dagar får inget stygn lossna för då måste jag åka in. Bra är om de sitter i en vecka.

Sitter nu och sippar försiktigt på ljummet kaffe, äter keso med jordgubbsyoghurt med kaffesked och ska försöka äta ett ägg. Alsira den läckergommen har avslutat gröt och nu käkar hon vattenmelon och macka. Mamma är avis!

20120601-081235.jpg

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “AVUNDSJUK PÅ DÖTTRA’MI”

  1. Munnen är ju aldrig roligt att ha ont i så lider med dig en massa!!! Men det är ju ändå det stället som läker snabbast på kroppen så du får se det positiva i det 😉

    Puss

    Gilla

  2. Ja, precis det stämmer att vi bor på bondegatan. Hoppas läppen känns bättre snart! Lät inte alls kul att ha en sådan grej i munnen. Hoppas ni får en fin dag trots regn och kyla!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s