OPERATIONSDAGEN…

Tjena ♥
När började era småttisar sitta i sina Bumbos?

Bild 2012-05-31 kl. 08.41

Bild 2012-05-31 kl. 08.41 #3

Lilla födelsedagspartyt var supertrevligt och min syrra hade gjort fantastiskt god mat – bland annat massa chiligrillad halloumi, proscuttio i mängder, chili- och koriander räksallad (love it!) och massa annat gott. Sen nalkades det marängsviss och kaffe! MUMS FILIBABBA!

Nu har vi ändrat och donat med huset här och fattat beslutet att det blir vita knutar. Grunden målar vi ljust ljust grå så nu hoppas vi på ett resultat vi blir nöjda med!

Lite nervös är jag idag, ska ju skära ut den där ”bollen” på insidan av läppen, ska bli riktigt obehagligt. Men jag har inget val så det är bara att försöka ha inställningen att det kommer gå bra, lokalbedövningen kommer verka och jag kommer inte bli förlamad eller för evigt bedövad i halva fejan…

Nu ska vi ut på promis. Till mataffären och handla mjölk. Å lite annat, men framför allt mjölk så man kan dricka kaffe som folk.

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “OPERATIONSDAGEN…”

 1. Lycka till idag! Det kommer gå jätte bra!

  Vad säger de om amningen vid lokalbedövning? Jag fick inte operera handen när jag var gravid men kan du amma direkt efter? Jag får botox i pannan för att förebygga migrän och då får man inte amma alls.

  Igen, lycka till så får vi väl se till att ses snart!

  Gilla

 2. Åh lycka till, du kommer fixa det superbra!

  Min dotter var nog 4 mån när hon satt i en Bumbo första gången, dock har vi ingen själva så hon satt i den hos vänner ibland.

  Kram!

  Gilla

 3. Leia började sitta smått i bumbon när hon nästan var 3 månader, nu har hon för stora lår för stolen så den är såld. Haha! Hon började sitta själv utan stöd när hon var 5 månader och nu är hon 6 månader och sitter jämt! 🙂 LYCKA TILL IDAG!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s