MORS DAG IDAG

Idag är jag pigg och fräsch! Jag somnade framför schlagern igår och blev väckt när Loreen sjöng sin låt igen, som vinnare. Det finns typ inget skönare än att somna på soffan framför tv:n tycker jag.

Dagen som helhet igår gick i högt tempo från det att vi var på Bauhaus och köpte färg tills det att jag somnade. Vårt hus är i dagsläget ljusblått men kommer nu få en beige nyans med vita knutar. Hoppas verkligen att det blir bra. Är så svårt att stå och titta på en färg på liten papperslapp på 5 x 5 centimeter och utifrån det konstatera att det blir snyggt på ett helt hus! Är helt omöjligt, men oavsett kommer huset se tusen gånger fräschare.

Alsiras nya favvogrej – gå runt med en stor rabarber och säga ”mmm” ”mmm”!

rabarber32middag

På eftermiddagen sedan kom en del av stora tjocka släkten förbi, grillades och åts mest hela kvällen. Simons ena systers kille är kock så vi hade sjukt mycket goda såser, köttvarianter och kryddblandningar! Verkligen lyx att ha en kock på middag (som dessutom lagar den!). Riktigt gott var det och Alsira käkade en hel köttbit själv, sen var hon uppe och busade till efter kl.21 för andra kvällen i rad! SOLENERGI!

kött

kaffe

Nu väntar en dag i trädgården, det växer så det knakar där ute så jag måste ta tag i det! Vad passar bättre än att rensa ogräs på självaste MORS DAG!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “MORS DAG IDAG”

  1. Hejsan,
    jag förstår verkligen att det är svårt att föreställa sig ett hus utifrån en liten papplapp. Men det låter bra. När börjar ni måla? Skulle ni vilja visa upp projektet på Byggla? Vill du starta upp ett projekt får du en present. Det är bara att maila så berättar jag mer! 🙂
    /Vendela på Byggla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: