FF (= finally friday, fast på coolt sätt)

Mornin’ ROCKSTARS!

MY MIRACLE

Natten blev precis som jag hoppats att den inte skulle bli. Det vill säga vaken. Inte direkt optimalt när man ska försöka se snygg ut ikväll! Och hinna sova på dagen, eh ja, det är liksom inte en hemmagående tvåbarnsmor kan pyssla med.
Tur solen är med oss i alla fall, man kan ju inte vara trött med den som konstant sällis!

Bustrollet!

4-bildsserie 2012-05-25 kl. 07.34Här hemma är bus temat idag. Hemmabus i trädgården. Jag kommer vilja börja göra mig i ordning när Alsira somnar så inte läge att dra ut på några avancerade utflykter idag. Jag ska lämna barnen till Simme i stan vid 17-rycket och då ska jag snabbt upp och fixa det sista och tvätta bort nåt nytt. Förmodligen kommer Silas ha kräkts i mitt hår (klassiskt efter amningsrapen), Alsira varit med när jag lackat naglarna (de kommer alltså behöva fixas till eftersom de aldrig får torka), och ja men typ bara checka av att handväskan är med och att jag inte har blöt amningsbehå på mig eller annat sexy!

Sen blir det ett glas champagne innan middagen som ska avnjutas på Teatergrillen. Varken syrran eller jag har käkat där så ska bli kul att testa! Planen är sedan att gå ut och ta åtminstone en drink på stan. I värsta fall kanske man kan göra det sovandes?

Stureplan var inte direkt igår jag hängde på, ha ha, i alla fall inte kvällstid, så ska bli himla skoj!

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: