NYA SKOR VAR PÅ TIDEN!

Idag fick lilla skruttan nya skor. Himlans söta är de, hon har nämligen inte haft några somriga små skor hon kan vara barfota i, något som saknats dessa heta dagar. Vi kikade runt lite här och var innan vi hittade de bästaste och finaste. Då gällde det bara att hitta rätt storlek också. Så svårt det där med storlek, går ju inte direkt att fråga lillskruttan om det känns bra..

Jag bad hur som om hjälp och då visade det sig, efter butiksbiträdet mätt både Alsiras fot och skon hon hade på sig, att hon hade på sig skor som var alldeles för små! 3 mm kortare än hennes lilla fot till och med! Herre gud, fy vad taskig jag kände mig! Så det blev till att kasta dem i första bästa papperkorg och på med de nya på direkten! Så fina tyckte jag, helt vita i skinn, passar till allt och är fina både med eller utan strumpor!

Fiiiinaste sandalerna i stan!

20120523-215329.jpg

Nu sitter Simme och jag och bokar resa…
Hi hi, vi kunde visst inte hålla oss i Sverige en hel sommar…
Italy here we come…

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “NYA SKOR VAR PÅ TIDEN!”

 1. Åh vad fina skor. Var har du hittat dessa ljuvliga saker? Jag är också på jakt efter sandaler till min dotter.

  /Emma

  Gilla

 2. Jag hittade dessa på en butik som heter Eurosko, tror det är en kedja (?), just denna butiken låg i Farsta Galleria. Märket heter Ponny och tror det finns i flera butiker/butikskedjor.

  Så söta är de, 399 spänn så helt överkomligt! 🙂 Varit ute och promenixat nu precis, dock fick stackarn lite skoskav så strumpor är ett hett tips innan lädret mjukat upp sig!

  Kram kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: