BLING DRESS

• bling dress •

bling_dress_valerie

Den här klänningen ska jag se het ut i på fredag när jag ska ut och svänga mina lurviga med systra mi!

Här hemma har vi varit vakna sedan 04:30 mer eller mindre, och sedan en timma tillbaka har Silas skrikit på grund av vad jag tror varit magont. Stackars liten. Han får sådär ibland, massa skrik och stenhård spänd liten kropp.. Har försökt tänka om det sker efter jag ätit något speciellt men har inte kommit på något. Igår kväll åt jag sushi och till det mycket wasabi, om det kan varit det?
Fast det behöver ju inte alltid bero på nåt speciellt heller, är nog egentligen det mest troliga tror jag.

I alla fall hade jag en heldag på stan igår, från klockan lunch fram till klockan åtta. Blev lunchande, fikande, shoppande och middagsätande. Jag och syrran hade först planerat äta på vår favvoasiat East men vid 19-tiden när det var dags, insåg vi att det blivit lite för ”stökigt” och cigarettrökigt för mig och mina små hjärtegull. Så blev en tråksushi en bit bort. Men gott var det ändå! Och betydligt billigare.

Från en sak till en annan, så kul att hänga med Alsira vid frukostbordet nu när hon snackar konstant, ha ha, önskar jag begrep nåt bara… 😉

Författare: ulricastrand

Fru och 3-barnsmamma. Beteende-, och Personalvetare. Hudterapeut. Högljudd och emellanåt stökigt busfrö. Häst är bäst ingen protest.

0 reaktioner till “BLING DRESS”

  1. Ja visst är den fin! Klänningen kommer från märket Valerie, det säljs ju lite var stans, men det beror ju lite på var du bor! 🙂 I Stockholm finns det bla. på NK och i Mood Gallerian har de en hel butik!

    Kram kram!

    Gilla

  2. Okej 🙂 jag bor i Sundsvall. hittade till Valerie’s hemsida, så jag hoppas att jag hittar den 🙂 kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s